Regiotrainer.nl

Afvallen

Gezond voedingspatroon

Bij regiotrainer gaan wij samen met jou zo doelgericht mogelijk aan de slag om je besproken doel in te vullen. Als je doel afvallen is dan is gevarieerd en gezond voedingspatroon essentieel. Je moet weten dat je dagelijks meer calorieën moet verbranden dan dat je binnen krijgt om af te vallen. Bij Regiotrainer doen we niet aan exotische diëten maar coachen we je dagelijks op een gezonde samenstelling van eiwitten vetten en koolhydraten ( macro’s). Het binnen krijgen van voldoende eiwitten gebaseerd o.b.v. jouw gewicht en PAL-waarde (niveau van lichamelijke activiteit) Dit past samen met frequent sporten in een gezonde leefstijl. En daar hoort ook soms lekker uiteten gaan bij.

Gezonde leefstijl

Het vasthouden van een gezonde leefstijl hoeft niet door alleen maar strenge dieet programma’s te volgen sterker nog het is bewezen dat mensen dat niet lang volhouden. Maar door vaak simpelweg paar kleine aanpassingen in het huidig voeding patroon en daarbij frequent sporten in de week kun al binnen korte tijd behoorlijke resultaten behalen. Belangrijk is dat je de kennis van de juiste verdeling van de dagelijkse voedingstoffen krijgt. Zodat je weet wat je op je bord hebt of nog beter in je mond gaat. Onze personaltrainers kunnen bij elke training sessie als daar behoefte naar is je daar in begeleiden. En daar horen natuurlijk tussentijdse doelstellingen en een eind doel bij.

Krachtsport

Bij regiotrainer focussen wij voornamelijk op krachtsport  om de meeste resultaten te behalen en uiteraard gecombineerd met cardiovasculair trainen. Veel vet slaat zich namelijk op in je spieren. Dat verbruik je als je aan de slag gaat met gewichten. Ook is er bewezen dat je langer de verbranding aanhoud door frequent kracht oefeningen te herhalen wekelijks. Je verbrand dus in rust meer vet als je meer spierweefsel hebt.

Onze personaltrainers dagen je uit en motiveren je om dit te proberen! gedurende je training traject blijven de trainers je zowel via de app als op locatie coachen en nieuwe inzichten geven. Ook krijg je van ons een E-book 4 weken voedingsplan met thuistraining programma’s cadeau. Dit geeft je de kennis om je lifestyle voor de rest van je leven te veranderen en dat streefgewicht te behalen!

This will close in 0 seconds