Regiotrainer.nl

Personal training voor ondernemers en personeel

Werknemers laten sporten geeft veel voordelen, voorbeelden hiervan zijn:


• Verlaging van het ziekteverzuim
• Verhoging van de productiviteit
• Verbetering van de sfeer en onderlinge contacten binnen het bedrijf
• Meer betrokkenheid bij de organisatie
• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde bij het aantrekken van nieuw personeel
• Fiscaal aantrekkelijk voor werkgevers en werknemers

Agogisch Boksen

De workshop Agogisch boksen is een workshop zeer geschikt om uw medewerkers aan te bieden binnen uw bedrijf. De workshop bevorderd zelfvertrouwen en geeft inzicht in hoe om te gaan met situaties die zich voordoen in het dagelijks leven/ bedrijfsleven. Denk aan grenzen aangeven, proactieve houding, vertrouwen etc. De workshop bestaat uit 5 lessen, geïnteresseerd? Vraag dan via het onderstaande contactformulier de gratis brochure aan!

“Tijdens onze teamdag met Stichting De Ster hebben we ook een training in agogisch boksen gedaan. De les ging over beheersen en doseren. Zo leerde we onder andere dat je niet de hele dag 100% kan geven maar als je het goed doseert je wel de hele dag met goede energie kan werken. Het hele team was mega enthousiast na afloop. We hadden lekker gesport en ook nog iets geleerd over onszelf en elkaar. Zeker de moeite waard om ook de andere lessen te gaan doen die bijvoorbeeld gaan over het leren aangeven van grenzen en je kwetsbaar opstellen. In mijn ogen onderwerpen die als team heel waardevol zijn. Kortom; een aanrader om een met je hele team te doen!”

Jaqueline Vizee
Algemeen directeur stichting de Ster

De investering verdient zich gegarandeerd terug

Onderzoek van TNO toont aan dat een investering van 1,= in de gezondheid van jouw medewerkers:
Lichamelijk actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder en zijn dan ook vaak beter gemotiveerd. Het is dus helemaal van deze tijd om je werknemers aan het
bewegen te krijgen en hun vitaliteit te vergroten. Daarvoor hoef je niet per se een dure fitnessruimte in te richten dat is vaak een grote investering, maar wordt in het algemeen weinig gebruik van gemaakt. Er zijn genoeg andere mogelijkheden, zoals ons benaderen voor bijvoorbeeld bedrijf bootcamp, small group training, functional krachttraining of loop trainingen dit doen wij op de door jullie gewenste locatie.

Werkkostenregeling zorgt voor fiscaal voordeel

Met de invoering van de Werkkostenregeling per 1 januari 2015 is sporten op het werk fiscaal aantrekkelijk. Als werkgever verreken je de kosten met het brutoloon van de sportende werknemers. Zo besparen zij op de belasting en als werkgever bespaar je op de sociale lasten. Geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

This will close in 0 seconds