Regiotrainer.nl

Benen-Billen-buik

BBB

Wil je de probleem gebieden aanpakken, en is je wens strakkere benen billen en buik hebben? Dat kan! Onze personaltrainers weten de oefeningen en de volgorde van trainen om deze gebieden mooi in vorm te krijgen. Veel differentiatie in het benaderen van deze spiergroepen schijnt effectief te werken.

Specifieke BBB weerstand training effectief genoeg?

voldoende herhalingen

Het hangt er allemaal van af hoe intensief en regelmatig je deze lichaamsregio’s traint. Snel succes is niet altijd gegarandeerd. Omdat elk lichaam anders is en het kan zijn dat jouw buik, benen en billen anders reageren op de trainingsprikkels. Zo kunnen je benen snel vorm krijgen terwijl je buik zich heel langzaam ontwikkelt. Langdurige training van de buik, benen en billen verbetert de spieren van deze regio’s en zorgt daardoor voor een mooiere vorm.
De bbb-training zal vooral effectief zijn wanneer je de juiste oefeningen zinvol achter elkaar traint. Dat betekent dat je voldoende herhalingen maakt, lang genoeg traint en voldoende rust tussendoor. Op deze manier train je niet alleen je spieren op de juiste plaatsen, maar prikkel je ook de vetverbranding van je lichaam

This will close in 0 seconds