Regiotrainer.nl

COVID-19 maatregelen Regiotrainer

Corona maatregelen Regiotrainer – Uw personal trainer aan huis.

Veel mensen gaan nu liever niet meer naar de sportschool uit angst voor het Covid virus. Personal training aan huis is hiervoor dé oplossing. Geen drukke sportschool meer maar uw eigen personal trainer aan huis.

Gezondheid staat altijd al zeer hoog in het vaandel bij Regiotrainer(aan huis). In deze corona tijd moeten we extra voorzichtig zijn voor de gezondheid van onze klanten én onze trainers!
Om zeker te zijn heeft Regiotrainer uiteraard maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen:

De Personal training vindt zoveel mogelijk plaats in de buitenlucht.
Onze trainers houden minimaal 1,5 meter afstand tot de klant.
We wassen onze handen zorgvuldig, zowel voor als na elke training
Trainingen gaan niet door in het geval van (lichte) gezondheidsklachten
Klanten trainen het liefst zonder materialen of anders met eigen materialen, wilt u toch trainen met de sportattributen van de trainer? Dan reinigt en desinfecteert de trainer deze na iedere training.
De personal trainer draagt handschoenen
Heeft de trainer, de klant of een gezinslid gezondheidsklachten? Dan gaat de training niet door. 
Regiotrainer houdt vanzelfsprekend het nieuws nauwlettend in de gaten, zodat iedereen goed op de hoogte blijft van de te nemen maatregelen rondom het coronavirus.

Liever niet naar de sportschool?

De afgelopen tijden hebben wij met onze vaste klanten en onze nieuwe klanten veelal buiten getraind. Ook al zijn er weer veel sportscholen open toch zien we dat men zich daar niet meer zo op het gemak voelt en kiezen blijvend voor een personal trainer aan huis. Buiten trainen is dan ook veel rustgevender, men krijgt veel meer zuurstof binnen en ook nog eens hygiënischer

Wilt u liever niet naar de sportschool maar wel onder professionele begeleiding afvallen, sterker en gespierder worden en / of uw conditie te verbeteren? Regiotrainer heeft zeer ervaren trainers die u kunnen helpen bij het behalen van uw persoonlijke doelen op een aangename n effectieve manier! 

Neem contact op met jouw regiotrainer …op info@regiotrainer.nl of 06-16043698!

This will close in 0 seconds