Regiotrainer.nl

ons team

Team Regiotrainer: Even voorstellen!

Robert den Boer
oprichter Regiotrainer

Even Voorstellen! Mijn naam is Robert den Boer
Ik ben personal trainer.
Ik ben acht jaar geleden begonnen als fitnesscoach in een sportcentrum in Bussum, waar ik vele mensen geholpen heb om fitter en sterker én daarmee gezonder te worden.

In de afgelopen 8 jaar heb ik veel kennis opgedaan en mij verder ontwikkeld als (medisch) Personal trainer.
Iedere dag mag ik met mensen aan hun doel werken, of het nou om afvallen, aankomen, spierversterking, uithoudingsvermogen vergroten, sport specifiek of herstel training gaat. Belangrijk is dat Regiotrainer kijkt naar jouw wensen en daar de trainingen op aanpast. De een wil bijvoorbeeld wat sneller, de ander juist in een wat rustiger tempo. De trainingen geef ik met veel passie en enthousiasme.

Ik maak van jouw doel mijn missie!

Elias Joshua

Vanaf mijn 15e begon ik met krachttraining en merkte ik dat dit mijn zelfvertrouwen een flinke boost gaf
In 2018 ben ik teruggekomen naar Nederland na oa in Brazilië, Portugal en Ierland gewoond te hebben.
Vooral in Brazilië heb ik geleerd hoe belangrijk het is je mentaal en fysiek vitaal te voelen; het lichaam en geest zijn één.
Ik merkte dat mij vaak gevraagd werd hoe ik “fit” bleef. Ik besloot mij om te scholen naar fitness instructeur/personal trainer zodat ik advies kon geven die wetenschappelijk onderbouwd is.

Specialiteit
Omdat ik zelf lichamelijk problemen ondervond die terug te leidden waren naar voeding ben ik een studie tot gewichtsconsulent gaan volgen. Ik wil weten hoe het lichaam functioneert en hoe ik de toekomst in kan gaan als de beste versie van mijzelf. Deze kennis wil ik graag delen met jou zodat jij ook in de shape van jouw leven kan komen zowel fysiek als mentaal.

Opleiding

 • Loi Fitness instructeur en Personal trainer Fit!Vak
 • BGN Gewichtsconsulent TCI Nederland- Emotie eten – Voeding voor volwassenen – Begeleiden van mensen met voedingsvraagstukken
 • Pre and Post Natal exercise NTC Dublin
 • Exercise and the older adult NTC Dublin
 • Kettlebell training NTC Dublin
 • Sportmassage
Elias Joshua-Regio Trainer

Willem Bout

Mijn naam is Willem Bout, afgestudeerd bewegingsagoog & gecertificeerd personal trainer.

In de loop der jaren heb ik een enorme hoeveelheid ervaring en succes opgedaan door een reeks personen te begeleiden. Van beginnende sporters tot zittende volwassenen, moeders voor- en na de zwangerschap, senioren, drukke leidinggevenden, fanatieke kracht- en duursporters, enzovoort.

Mijn positieve houding en passie voor sport, gezondheid, en spiritualiteit komt tot uiting in mijn eigen actieve en gebalanceerde levensstijl. Ik inspireer mijn klanten op een positieve manier om te trainen naar hun eigen individuele passies en doelen.

Mijn missie is om jou lekkerder in je vel te trainen voor een duurzaam, fit en vitaal leven. Want we weten toch allemaal hoe het voelt wanneer we lekker in ons vel zitten.

Kristian Broere

Ik ben Kristian Broere en ben al 7 jaar personal trainer!

Sinds mijn keuze voor de opleiding Sport en Bewegen ben ik letterlijk constant in beweging.

Naast mijn dagelijks werk als personal trainer, waarin ik mijn klanten motiveer het beste uit zichzelf te halen, zorg ik dat ik zelf ook steeds op top van mijn kunnen ben. Fysiek, uiteraard, maar ook mentaal. Ik daag mezelf uit om te leren, om steeds beter te worden in mijn vak. Want als je gelooft in de kracht van beweging, kun je zelf niet stil staan. Zo heb ik Perfect Performance gevolgd, waar het vooral gaat om de technisch en uitvoering van oefeningen. Juist daar zit de kracht van een personal trainer! Ook heb ik met Bayesian Bodybuilding mijn allround trainerschap tot een hoger niveau getild.

Wat zou jou kunnen triggeren bij mij te komen sporten?  

 • Je streeft naar een krachtig en sterk lichaam 
 • Je wil graag gezond leven en afscheid nemen van overtollige kilo’s   
 • Je bent op zoek naar een algehele verbetering van je conditie en energieniveau 
 • Je zoekt een manier van sporten die rekening houdt met je blessures  

En je wil dat bereiken met een trainer die: 

 • Jou met humor en plezier motiveert tijdens het sporten 
 • Een trainingsprogramma voor je opstelt dat bij jou past 
 • Meedenkt over je voedingspatroon en je hierin begeleidt  
 • Niet alleen mooie praatjes heeft maar ook meetbare resultaten levert 
 • Rekening houdt met je beperkingen zonder je doelen uit het oog te verliezen 
 • Je uitdaagt en triggert om elke keer een stapje verder te gaan 
 • Geen genoegen neemt met minder dan 100% inzet! 

Past dit bij je? Dan kunnen we samen hele mooie doelen bereiken!  

Dana Albers

Mijn naam is Dana Albers.
Naast mijn eigen topsport leven als Alpine snowboarder is het mijn grootste passie om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Ik vind het heerlijk om buiten te trainen. Mijn klanten zijn vaak positief verrast hoe fijn het is om lekker buiten te sporten. Mijn trainingen staan vooral bekend om de vele variatie. Elke training is anders waardoor ik mijn klanten telkens uitdaag.

Ik ben afgestudeerd als lifestyle coach aan de Sport Academie in Amsterdam. Dit maakt mij meer dan alleen een trainer. Mijn specialisatie is mensen met overgewicht / obesesitas. Ik heb veel kennis over voeding en ben een luisterend oor.

Ruben Assmann

Mijn naam is Ruben Assmann. Ik ben MSc in Criminology, agressiemanagementtrainer en al ruim 20 jaar actief als sporttrainer voor kids van 2 jaar oud tot en met volwassenen.
Momenteel ben ik Assistent-bondstrainer Ju Jitsu bij de Judo Bond Nederland. Zelf ben ik drievoudig Wereldkampioen, maar geen van deze titels is mij aan komen waaien.

Als topsorter heb ik geleerd dat hard werken wordt beloond.
Door al deze ervaringen heb ik geleerd doelgericht te trainen. Bovendien geloof ik in combinaties en dynamiek. Motorische vaardigheden en uithoudingsvermogen trainen terwijl je spierkracht ontwikkelt en vet verbrandt, is de ideale combinatie. Als ik hiermee mensen met plezier en passie kan helpen, is voor mij de missie geslaagd.
Door tevreden te zijn met wat ik heb maar te streven naar meer, geloof ik dat ik het beste in mijzelf en in anderen naar boven kan halen

Roshan Zaman

Mijn naam is Roshan Zaman. Ik ben in 2017 afgestudeerd als fitnessinstructeur, sportmasseur en personal trainer. Zelf ben ik vaak te vinden op het hockeyveld en in de sportschool! Ik heb nu ruim 5 jaar ervaring als personal trainer en ik ben daarnaast ook student fysiotherapie.  Als trainer werk ik doelgericht en halen we het maximale uit de training. Dat doen we natuurlijk samen. Jij stelt je doel en samen gaan we alles doen om dat doel te bereiken. Indien gewenst, kan ik je ook begeleiden met voeding, spiergroei, afvallen en fitblijven. Spreekt je dit aan, en ben je bereid om woorden om te zetten in daden, dan ben ik je man en gaan we ervoor!

Mijn passie is om samen jouw doelen te behalen!

 

This will close in 0 seconds