Regiotrainer.nl

ons team

Team Regiotrainer: Even voorstellen!

Robert den Boer
oprichter Regiotrainer

Even Voorstellen! Mijn naam is Robert den Boer
Ik ben personal trainer.
Ik ben acht jaar geleden begonnen als fitnesscoach in een sportcentrum in Bussum, waar ik vele mensen geholpen heb om fitter en sterker én daarmee gezonder te worden.

In de afgelopen 8 jaar heb ik veel kennis opgedaan en mij verder ontwikkeld als (medisch) Personal trainer.
Iedere dag mag ik met mensen aan hun doel werken, of het nou om afvallen, aankomen, spierversterking, uithoudingsvermogen vergroten, sport specifiek of herstel training gaat. Belangrijk is dat Regiotrainer kijkt naar jouw wensen en daar de trainingen op aanpast. De een wil bijvoorbeeld wat sneller, de ander juist in een wat rustiger tempo. De trainingen geef ik met veel passie en enthousiasme.

Ik maak van jouw doel mijn missie!

Dana Albers

Mijn naam is Dana Albers.
Naast mijn eigen topsport leven als Alpine snowboarder is het mijn grootste passie om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Ik vind het heerlijk om buiten te trainen. Mijn klanten zijn vaak positief verrast hoe fijn het is om lekker buiten te sporten. Mijn trainingen staan vooral bekend om de vele variatie. Elke training is anders waardoor ik mijn klanten telkens uitdaag.

Ik ben afgestudeerd als lifestyle coach aan de Sport Academie in Amsterdam. Dit maakt mij meer dan alleen een trainer. Mijn specialisatie is mensen met overgewicht / obesesitas. Ik heb veel kennis over voeding en ben een luisterend oor.

Ruben Assmann

Mijn naam is Ruben Assmann. Ik ben MSc in Criminology, agressiemanagementtrainer en al ruim 20 jaar actief als sporttrainer voor kids van 2 jaar oud tot en met volwassenen.
Momenteel ben ik Assistent-bondstrainer Ju Jitsu bij de Judo Bond Nederland. Zelf ben ik drievoudig Wereldkampioen, maar geen van deze titels is mij aan komen waaien.

Als topsorter heb ik geleerd dat hard werken wordt beloond.
Door al deze ervaringen heb ik geleerd doelgericht te trainen. Bovendien geloof ik in combinaties en dynamiek. Motorische vaardigheden en uithoudingsvermogen trainen terwijl je spierkracht ontwikkelt en vet verbrandt, is de ideale combinatie. Als ik hiermee mensen met plezier en passie kan helpen, is voor mij de missie geslaagd.
Door tevreden te zijn met wat ik heb maar te streven naar meer, geloof ik dat ik het beste in mijzelf en in anderen naar boven kan halen

Roshan Zaman

Mijn naam is Roshan Zaman. Ik ben in 2017 afgestudeerd als fitnessinstructeur, sportmasseur en personal trainer. Zelf ben ik vaak te vinden op het hockeyveld en in de sportschool! Ik heb nu ruim 5 jaar ervaring als personal trainer en ik ben daarnaast ook student fysiotherapie.  Als trainer werk ik doelgericht en halen we het maximale uit de training. Dat doen we natuurlijk samen. Jij stelt je doel en samen gaan we alles doen om dat doel te bereiken. Indien gewenst, kan ik je ook begeleiden met voeding, spiergroei, afvallen en fitblijven. Spreekt je dit aan, en ben je bereid om woorden om te zetten in daden, dan ben ik je man en gaan we ervoor!

Mijn passie is om samen jouw doelen te behalen!