Regiotrainer.nl

ons team

Team Regiotrainer: Even voorstellen!

Robert den Boer
oprichter Regiotrainer

Even Voorstellen! Mijn naam is Robert den Boer
Ik ben personal trainer.
Ik ben acht jaar geleden begonnen als fitnesscoach in een sportcentrum in Bussum, waar ik vele mensen geholpen heb om fitter en sterker én daarmee gezonder te worden.

In de afgelopen 8 jaar heb ik veel kennis opgedaan en mij verder ontwikkeld als (medisch) Personal trainer.
Iedere dag mag ik met mensen aan hun doel werken, of het nou om afvallen, aankomen, spierversterking, uithoudingsvermogen vergroten, sport specifiek of herstel training gaat. Belangrijk is dat Regiotrainer kijkt naar jouw wensen en daar de trainingen op aanpast. De een wil bijvoorbeeld wat sneller, de ander juist in een wat rustiger tempo. De trainingen geef ik met veel passie en enthousiasme.

Ik maak van jouw doel mijn missie!

Elias Joshua

Vanaf mijn 15e begon ik met krachttraining en merkte ik dat dit mijn zelfvertrouwen een flinke boost gaf
In 2018 ben ik teruggekomen naar Nederland na oa in Brazilië, Portugal en Ierland gewoond te hebben.
Vooral in Brazilië heb ik geleerd hoe belangrijk het is je mentaal en fysiek vitaal te voelen; het lichaam en geest zijn één.
Ik merkte dat mij vaak gevraagd werd hoe ik “fit” bleef. Ik besloot mij om te scholen naar fitness instructeur/personal trainer zodat ik advies kon geven die wetenschappelijk onderbouwd is.

Specialiteit
Omdat ik zelf lichamelijk problemen ondervond die terug te leidden waren naar voeding ben ik een studie tot gewichtsconsulent gaan volgen. Ik wil weten hoe het lichaam functioneert en hoe ik de toekomst in kan gaan als de beste versie van mijzelf. Deze kennis wil ik graag delen met jou zodat jij ook in de shape van jouw leven kan komen zowel fysiek als mentaal.

Opleiding

 • Loi Fitness instructeur en Personal trainer Fit!Vak
 • BGN Gewichtsconsulent TCI Nederland- Emotie eten – Voeding voor volwassenen – Begeleiden van mensen met voedingsvraagstukken
 • Pre and Post Natal exercise NTC Dublin
 • Exercise and the older adult NTC Dublin
 • Kettlebell training NTC Dublin
 • Sportmassage
Elias Joshua-Regio Trainer

Willem Bout

Mijn naam is Willem Bout, afgestudeerd bewegingsagoog & gecertificeerd personal trainer.

In de loop der jaren heb ik een enorme hoeveelheid ervaring en succes opgedaan door een reeks personen te begeleiden. Van beginnende sporters tot zittende volwassenen, moeders voor- en na de zwangerschap, senioren, drukke leidinggevenden, fanatieke kracht- en duursporters, enzovoort.

Mijn positieve houding en passie voor sport, gezondheid, en spiritualiteit komt tot uiting in mijn eigen actieve en gebalanceerde levensstijl. Ik inspireer mijn klanten op een positieve manier om te trainen naar hun eigen individuele passies en doelen.

Mijn missie is om jou lekkerder in je vel te trainen voor een duurzaam, fit en vitaal leven. Want we weten toch allemaal hoe het voelt wanneer we lekker in ons vel zitten.

Kristian Broere

Ik ben Kristian Broere en ben al 7 jaar personal trainer!

Sinds mijn keuze voor de opleiding Sport en Bewegen ben ik letterlijk constant in beweging.

Naast mijn dagelijks werk als personal trainer, waarin ik mijn klanten motiveer het beste uit zichzelf te halen, zorg ik dat ik zelf ook steeds op top van mijn kunnen ben. Fysiek, uiteraard, maar ook mentaal. Ik daag mezelf uit om te leren, om steeds beter te worden in mijn vak. Want als je gelooft in de kracht van beweging, kun je zelf niet stil staan. Zo heb ik Perfect Performance gevolgd, waar het vooral gaat om de technisch en uitvoering van oefeningen. Juist daar zit de kracht van een personal trainer! Ook heb ik met Bayesian Bodybuilding mijn allround trainerschap tot een hoger niveau getild.

Wat zou jou kunnen triggeren bij mij te komen sporten?  

 • Je streeft naar een krachtig en sterk lichaam 
 • Je wil graag gezond leven en afscheid nemen van overtollige kilo’s   
 • Je bent op zoek naar een algehele verbetering van je conditie en energieniveau 
 • Je zoekt een manier van sporten die rekening houdt met je blessures  

En je wil dat bereiken met een trainer die: 

 • Jou met humor en plezier motiveert tijdens het sporten 
 • Een trainingsprogramma voor je opstelt dat bij jou past 
 • Meedenkt over je voedingspatroon en je hierin begeleidt  
 • Niet alleen mooie praatjes heeft maar ook meetbare resultaten levert 
 • Rekening houdt met je beperkingen zonder je doelen uit het oog te verliezen 
 • Je uitdaagt en triggert om elke keer een stapje verder te gaan 
 • Geen genoegen neemt met minder dan 100% inzet! 

Past dit bij je? Dan kunnen we samen hele mooie doelen bereiken!  

Dana Albers

Mijn naam is Dana Albers.
Naast mijn eigen topsport leven als Alpine snowboarder is het mijn grootste passie om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Ik vind het heerlijk om buiten te trainen. Mijn klanten zijn vaak positief verrast hoe fijn het is om lekker buiten te sporten. Mijn trainingen staan vooral bekend om de vele variatie. Elke training is anders waardoor ik mijn klanten telkens uitdaag.

Ik ben afgestudeerd als lifestyle coach aan de Sport Academie in Amsterdam. Dit maakt mij meer dan alleen een trainer. Mijn specialisatie is mensen met overgewicht / obesesitas. Ik heb veel kennis over voeding en ben een luisterend oor.

Ruben Assmann

Mijn naam is Ruben Assmann. Ik ben MSc in Criminology, agressiemanagementtrainer en al ruim 20 jaar actief als sporttrainer voor kids van 2 jaar oud tot en met volwassenen.
Momenteel ben ik Assistent-bondstrainer Ju Jitsu bij de Judo Bond Nederland. Zelf ben ik drievoudig Wereldkampioen, maar geen van deze titels is mij aan komen waaien.

Als topsorter heb ik geleerd dat hard werken wordt beloond.
Door al deze ervaringen heb ik geleerd doelgericht te trainen. Bovendien geloof ik in combinaties en dynamiek. Motorische vaardigheden en uithoudingsvermogen trainen terwijl je spierkracht ontwikkelt en vet verbrandt, is de ideale combinatie. Als ik hiermee mensen met plezier en passie kan helpen, is voor mij de missie geslaagd.
Door tevreden te zijn met wat ik heb maar te streven naar meer, geloof ik dat ik het beste in mijzelf en in anderen naar boven kan halen

Roshan Zaman

Mijn naam is Roshan Zaman. Ik ben in 2017 afgestudeerd als fitnessinstructeur, sportmasseur en personal trainer. Zelf ben ik vaak te vinden op het hockeyveld en in de sportschool! Ik heb nu ruim 5 jaar ervaring als personal trainer en ik ben daarnaast ook student fysiotherapie.  Als trainer werk ik doelgericht en halen we het maximale uit de training. Dat doen we natuurlijk samen. Jij stelt je doel en samen gaan we alles doen om dat doel te bereiken. Indien gewenst, kan ik je ook begeleiden met voeding, spiergroei, afvallen en fitblijven. Spreekt je dit aan, en ben je bereid om woorden om te zetten in daden, dan ben ik je man en gaan we ervoor!

Mijn passie is om samen jouw doelen te behalen!

 

Manouk (online coach)

Als personal trainer en voedingsdeskundige help ik mensen online met het behalen van hun gezondheids- en leefstijldoelen. Mijn doel is om mensen te leren over gezonde voeding en ze te helpen fit en actief te blijven, zodat ze zowel hun fysieke als mentale doelen kunnen bereiken op weg naar een gezondere en evenwichtigere levensstijl. Ik geloof dat fitness erg belangrijk is, omdat het mijn klanten bepaalde krachtoefeningen leert om hun lichaamsbouw op te bouwen, afhankelijk van hun doelstellingen. Niet alleen bouwt het kracht en zelfvertrouwen op, maar het helpt ook bij het mentale welzijn van de klant.

Bij mij kun je terecht voor op maat gemaakte programma’s op basis van jouw specifieke doelen en behoeften. Ik specialiseer me in krachttraining, spieropbouw, gewichtsverlies, het opnieuw samenstellen van je lichaamsbouw, bootybuilding en voeding. Omdat ik een online coach ben, ben ik zeer flexibel en kunnen we werken op tijdstippen die jou het beste uitkomen.

Als je geïnteresseerd bent om te starten met mijn online programma’s, maak ik graag een afspraak met je. Samen kunnen we werken aan jouw gezondheids- en leefstijldoelen en ervoor zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt. Neem contact met me op voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Melody

Als personal trainer is sport niet alleen mijn beroep, maar ook mijn dagelijkse passie. Fitness en gezondheid zijn altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest en deze passie wil ik graag delen met iedereen om me heen.

Naast het opbouwen van veerkracht en een sterke en aantrekkelijke lichaamsbouw, is het mijn doel om u te helpen uw lichaam duurzaam te bewegen door dagelijks te sporten. Ik geloof dat het belangrijk is om dagelijks te bewegen, gezond te eten en goed voor je lichaam en geest te zorgen. Daarom bied ik niet alleen personal training, maar ook coaching op het gebied van voeding en leefstijl.

Mijn trainingen zijn erop gericht om je lichaam vorm te geven op de gebieden waar jij je op wilt concentreren, of het nu gaat om versteviging, gewichtsverlies of het opbouwen van kracht. Mijn aanpak is gebaseerd op een combinatie van krachttraining en intervaltraining met hoge intensiteit, waarbij ik altijd de juiste techniek waarborg om elke training te maximaliseren en je een beetje te laten zweten.

Als je geïnteresseerd bent in personal training of coaching op het gebied van voeding en leefstijl, neem dan contact met me op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Samen kunnen we werken aan jouw persoonlijke doelen en zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

 

Mathijs

Mathijs is een ervaren Personal Trainer met meer dan 5 jaar werkzaam bij Regio Trainer. Zijn passie voor sport en zijn sterke drive om mensen te helpen met hun fysieke gezondheid hebben hem naar dit vakgebied geleid. Naast zijn opleiding aan het CIOS, heeft hij ook de AALO academie afgerond en heeft hij een achtergrond als professionele breakdance docent.

Mathijs heeft zich gespecialiseerd in het lezen van mensen, het begrijpen van hun behoeften en het analyseren van hun bewegingen. Op basis hiervan streeft hij ernaar om iedereen op een comfortabele, maar toch progressieve manier te begeleiden tijdens wekelijkse sessies. Door zijn jarenlange ervaring als Personal Trainer en zijn uitgebreide kennis van anatomie, weet Mathijs precies welke spiergroepen extra aandacht verdienen om een goede dagelijkse lichaamshouding te bereiken.

Bij Mathijs staat jouw doel centraal; het is zijn missie om je te helpen dit te bereiken. Met zijn expertise en toewijding begeleidt hij je op een persoonlijke en professionele manier om je fysieke en mentale welzijn te verbeteren. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen of gewoon een actievere levensstijl wilt, Mathijs staat klaar om je te ondersteunen op jouw fitness reis.

Chawlyn

Maak kennis met Chawlyn, een gepassioneerde sportliefhebber sinds haar vroege kinderjaren. Vanaf de leeftijd van 4 jaar beoefende ze verschillende sporten, waaronder zwemmen, waterballet, turnen en dansen. Tijdens haar studie bedrijfseconomie aan de VU gaf Chawlyn ook danslessen aan kinderen. Haar bijbaan als dansinstructeur was de perfecte combinatie van haar liefde voor sport en haar studie.

Het volgen van haar passie leidde Chawlyn naar het starten van haar eigen onderneming als Zumba-instructrice. Ze verzorgde verschillende groepslessen, waaronder BBB, Bodyshape, Booty lessen, circuittraining en hip-hoplessen. Deze diverse ervaringen hebben haar geholpen haar vaardigheden te verfijnen en haar expertise in groepsfitness verder te ontwikkelen.

Na het behalen van haar diploma in bedrijfseconomie besloot Chawlyn dat ze zich wilde specialiseren als Personal Trainer. Ze voltooide haar opleiding in Vancouver en deed veel waardevolle ervaring op in verschillende sportscholen. Ze had zelfs vier jaar lang haar eigen Personal Training studio op Sint Maarten, waar ze met succes mensen begeleidde naar het behalen van hun fitnessdoelen.

Naast haar werk als Personal Trainer heeft Chawlyn ook deelgenomen aan verschillende bikini bodybuilding competities, waaronder Ifbb en internationaal pro qualifier. Haar inzet en toewijding leverden haar de titel van MVP op bij de ‘fittest on the rock’-wedstrijd op Sint Maarten, niet minder dan drie keer achter elkaar. Hierdoor werd ze gedurende drie jaar uitgeroepen tot de fitste vrouw van de Caribische eilanden!

Chawlyn is gepassioneerd over het helpen van anderen bij het bereiken van hun doelen. Ze streeft ernaar om mensen te begeleiden bij het worden van de beste versie van zichzelf en hen te motiveren om naar een hoger niveau te gaan. Met haar brede kennis en ervaring op het gebied van fitness en persoonlijke training is Chawlyn de ideale partner voor iedereen die zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken.

Als je op zoek bent naar een enthousiaste en deskundige coach die je kan helpen je doelen te behalen, neem dan contact op met Chawlyn. Samen kun je werken aan het transformeren van je lichaam en het bereiken van de beste versie van jezelf.

Quinny

Hallo, mijn naam is Quinny en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer en Group Instructor. Ik ben opgeleid als Fitness trainer A en NASM en heb me gespecialiseerd in krachttraining, conditie, afvallen en het verbeteren van de houding.
Mijn passie voor krachttraining en HIIT heeft mij gemotiveerd om van mijn hobby mijn werk te maken. Al ruim 6 jaar train ik zelf in de sportschool en het is mijn missie om mijn klanten te helpen hun doelen te bereiken, zowel één-op-één als in groepsverband.
Samen met mijn klanten stel ik doelen op en werk ik hard om deze doelen te bereiken. Ik ben zelf een groot liefhebber van lekker eten en daarom begrijp ik hoe belangrijk het is om een gezonde balans te vinden.
Als je op zoek bent naar een ervaren Personal Trainer die je kan helpen je fitnessdoelen te bereiken, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk er naar uit om met je te werken!

Mirjam

Mijn naam is Mirjam. Ik ben personal yoga trainer en ademcoach.
Bijna iedereen ervaart wel de hectiek van het dagelijkse leven, waarin we vrijwel continu ‘aan’ staan en onszelf niet voldoende de ruimte gunnen om te ontspannen en te herstellen, om even op adem te komen. Hierdoor kunnen er fysieke, mentale, en emotionele klachten ontstaan en kan onze ademhaling verstoord raken, soms zelfs zonder dat we dit in de gaten hebben.
Maar gelukkig kun je zelf invloed uitoefenen om je gezonder én beter te voelen door iets wat je altijd bij je hebt, je eigen adem.
De kalmerende en helende kracht van ademhalingsoefeningen en yoga maakt dat je niet alleen fysiek, maar ook innerlijk beter in je vel zit.
Door je ademhaling te vertragen en dieper adem te halen, kalmeer je je zenuwstelsel. Je geeft lichaam en geest een seintje om te ontspannen, waardoor je minder spanning, meer (levens)energie en een verbeterde nachtrust ervaart en je geest helder, gefocust en kalm is. Wanneer je lichaam en geest doelgericht kalmeert met je ademhaling, heeft het een positieve invloed op jouw gemoedstoestand en bewustzijn en daarmee op jezelf, je gedrag, keuzes, relaties en werk, kortom op de kwaliteit van jouw leven!
Wil je ontdekken wat de kracht van ademhaling en/of yoga voor jou kan betekenen?
Je ervaart dit tijdens een ademsessie en/of yogales en leert hoe je eenvoudig zelf meer rust, ontspanning, energie en bewustzijn creëert in je dagelijkse leven.
Voel je dus vooral welkom om op adem te komen.

Manuela

Mijn naam is Manuela van Raaij, en ik ben een ervaren personal trainer, gespecialiseerd in sportmassage en sportzorgmassage. Met meer dan een decennium ervaring als NGS sportmasseur en SCAS gecertificeerd NGS sportzorgmasseur, ben ik gepassioneerd door het begrijpen en behandelen van spierblessures. Ik geloof echter dat preventie de sleutel is tot het behouden van een gezond lichaam.

Bij mijn trainingen staat het voorkomen van blessures centraal. Ik wil mensen niet alleen helpen herstellen van blessures, maar ook leren hoe ze deze kunnen voorkomen. Dit vormt een rode draad in mijn trainingen. Ik geloof dat er voor elke oefening verschillende varianten zijn, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, ik zorg ervoor dat trainen haalbaar is en dat je plezier blijft beleven aan het werken aan je doelen.

Mijn kennis en ervaring als sportmasseur stellen me in staat om mijn trainingen aan te vullen met waardevolle inzichten over het lichaam en blessurepreventie. Door mijn achtergrond als NGS sportzorgmasseur kan ik ook ondersteuning bieden bij het herstel van blessures en het optimaliseren van het herstelproces.

Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis en je te helpen je doelstellingen te bereiken. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of gewichtsverlies, ik ontwikkel een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat past bij jouw behoeften en mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen om op een veilige en effectieve manier fit te worden, blessures te voorkomen en te genieten van een gezonde levensstijl.

This will close in 0 seconds