Regiotrainer.nl

Spierconditie

Meer energie

Meer energie? Dan is het belangrijk dat we met je aan de slag gaan om je spierconditie ofwel de spier-uithoudingsvermogen van de spier vergroten. Ook is dit vaak een slimme trainingsmethode als je wel bekend ben met trainen maar alweer een tijd niet meer gesport hebt. Om spierconditie op te bouwen is het namelijk belangrijk dat je spieren op een manier worden getraind dat ze lang energie en kracht kunnen leveren zonder te snel verzuring aan te maken.

Dit doen wij door op een kracht percentage te werken van ongeveer 70-75% van je maximale kracht en vaak meer herhalingen te laten doen.
Het doel van deze trainingsmethode is om een oefening vaker te kunnen uitvoeren en sneller te herstellen door toename van spierconditie. Dit zijn bijna altijd trainingen waarbij we alle grote spieren in het lichaam trainen.

sport specifiek programma

Uiteraard houden we bij regiotrainer altijd rekening met de wensen van de client. Als een wens in om binnen een jaar fit te zijn voor bijvoorbeeld de ‘’dam tot dam loop’’ of wil je simpelweg een uur fietsen volhouden op tempo zonder te stoppen.
Dan maakt de personaltrainer samen met jou een sport specifiek programma. Hierbij dagen we je uit met tussentijdse micro doestellingen om het gewenste eind resultaat op een leuke manier samen te behalen dit plannen we doormiddel van een besproken periodesering over een bepaalde tijd

This will close in 0 seconds